четвер, 23 березня 2023 р.

План

 Тут вміщуємо план роботи в продовження ідей Проєкту.

Перший крок

Почнемо, звісно, з Миколаєву, бо там же є особисті знайоми. В тому числі директори шкіл Ірина Пастушкова і Тетяна Геллер (11.03.23). До них (і ще до когось - див. Корисні посилання) звернемось для початку. Тут поки що без реакції.

Другий крок

Далі запросимо до розмови учасників голосування в базових областях, попросимо їх долучитись до кола волонтерів проекту. (12.03.23). Тут є лайки, але не більше.

Третій крок

Буде виглядати аналогічно другому, але він адресований вже до учасників голосування в педагогічних форумах. Там йшлося, нагадаємо, власне про ради класів і два десятки колег сказали про те, що є в їхньому класі ця поважна інституція. От їх і запросимо. (13.03.23)

Підсумки

Отже, перша фаза проекту передбачала три простих і конкретних кроки. Не хотілось заглядати надто наперед, спробуємо рухатись без поспіху. А тоді, може, побачимо і другу фазу.

Перша фаза принесла 120 переглядів і поодинокі лайки, але ніхто нічого не сказав. Тоді ходімо до четвертого кроку. А друга фаза відкладається. Хотілось би з кимось же і поговорити, тоді буде дійсно друга, нова фаза. А так виходить подовжена перша.

Четвертий крок

Згадаймо про досліджений вже раніше Фейсбук і зробимо згідно з означеною структурою три заходи: Акаунти (14.03.23), Групи (15.03.23), Сторінки (16.3).

190 переглядів без дієвої підтримки і ми продовжимо запрошення по різних форумах - педагогічних чи загальних.

Число переглядів зросло до 243, але ніхто нічого не сказав. Де вже там вести мову про якусь більш-менш системну розповідь про справи класу. Класу чи ради? І, до речі, а хто має, власне, таку розповідь подати, так би мовити, за своїми посадовими обов'язками? Так лідер же, правда? Відтак з'явилась ідея.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Не вагайтесь - пишіть, для нас це важливо.